Curs de tècniques d’estudi

Com cada any, al club juvenil Tramuntana hem organitzat un curs de tècniques d’estudi dirigit als socis de 5è i 6è i dividit en quatre sessions, complementàries a les del curs passat, per ajudar els vostres fills a aprendre a aprendre: es tracta de donar-los-hi eines per fer rendir al màxim el temps d’estudi, guanyant en qualitat i organització i assolir l’excel·lència.

tecniques_estudi_15

Les sessions són impartides per per un conjunt de professionals de l´ensenyament, amb provat prestigi a aquestes edats i tindran lloc a la seu del club, on poden anar directament des de l’escola. El curs tindrà el següent horari:

17.10 Berenar

17.30 Primera Sessió

18.15 Esbarjo

18.25 Segona Sessió

19.10 Esbarjo

19.20 Estudi dirigit

Us podeu descarregar  aquí el programa del curs

You may also like...